info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Fény derült a Galaxy S10+ specifikációjának egy részére

2.6Kmegtekintés

A jövőre mutatja be a különböző verzióit, köztük az S10 Plus-t is, amelyről most érdekes információk derültek ki.

Az S10+ számos alkalommal bekerült már a hírekbe, így valószínűleg mindenki tudja, hogy nem kevesebb mint 5 kamerával a fedélzetén fog megérkezni. Három a hátlapon, kettő pedig az előlapon kap majd helyet, mi pedig most megmutatjuk, a hátsó három milyen tulajdonságokkal fog rendelkezni.

Egyelőre nem tudni, hogy a fent látható információk honnan származnak, mindenesetre a mértékadó SamMobile megjegyzi, ez más a második alkalom, hogy ezen kamerakiépítés a Galaxy S10+ kapcsán felmerül.

Amennyiben a bemutatóig semmi nem változik, a főszenzor marad a -ben megismert 12 megapixeles, f1.5 / f2.4 rekeszértékeket felvonultató egység – természetesen optikai képstabilizátorral kiegészítve. A két további kamera közül az egyik 16 megapixeles felbontással, f1.9-es rekeszértékkel és 123-fokos látószöggel, a másik pedig 13 megapixeles felbontással, f2.4-es rekeszértékkel, optikai képstabilizátorral és 45-fokos látószöggel fog rendelkezni. Érdekesség, hogy a széles látószögű lencse esetében az optikai képstabilizátor és az autofókusz is hiánycikk lesz.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!