info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Technológia

Google Daydream View: egy tömegből kitűnő, kényelmes VR headset

Forrás: trustedreviews.com
305megtekintés

A lerántotta a leplet a View virtuális valóság szemüvegéről, amely merőben más, mint a legtöbb, piacon elérhető VR headset.

Hogy miben más? Két okot kapásból is kijelentettek: elsőként, nagyon könnyű és nagyon kényelmes. Puha, lélegző anyagok felhasználásával készült, nem úgy mint a nehéz, testes versenytársai a piacon. Második állításuk pedig az, hogy mindenféle kábel nélkül, egyszerűen csatlakoztathatjuk hozzá telefonunkat, pusztán a headsetbe történő illesztéssel így azonnal a VR nézetbe jutunk.

A Daydream View-hoz kapunk egy teljesen letisztult, egyszerű kontrollert, ami tökéletesen együttműködik a headsettel, rajzolhatunk vele, mozgást koordinálhatunk és még játék kontrollerként is használhatjuk.

A VR headset azonban semmit sem ér tartalom nélkül, ezen a ponton nagyon sok eszköz elhasal. A Google tömegnyi tartalmat kínál nekünk a térben való használatra, ebbe beletartozik a Street View, és a Google Fotók alkalmazás is közvetlenül a Daydream Viewból elérve.

A Daydream View árcímkéje meglepően barátságos 79 dollárról indul (kb. 21 ezer forint), az értékesítés pedig november elején kezdődik meg.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!