info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Filmek

Gyerekkorunk nagy hőse, Super Mario hamarosan visszatérhet egy mozifilm formájában

Fotó: theverge.com
1.06Kmegtekintés

Ha igazak a hírek, Mario úton van a szélesvászon felé! Ezúttal a Minyonok-at jegyző Universal  filmstúdió veheti kezébe a film munkálatait.

A Wall Street Journal értesülései szerint a Universal Corp.-hoz tartozó és a Nintendo Co. közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a animációs film forgatásáról. A film a széleskörben ismert és méltán sikeres videójáték franchise alapjain nyugszik majd, mely az utóbbi 32 évben megszámlálhatatlan spinoffot inspirált.

Állítólag minden azon múlik, hogy a Nintendo milyen mértékű kreatív inputot valósíthat meg a projektben. Biztosak szeretnének lenni abban, hogy be lesznek vonva a kreatív alkotói folyamatokba, elvégre az ő gyermekük az egyik leghíresebb figura a világon. Viszont abban biztosak lehetünk, hogy ha az Illumination stábja veszi kezébe az irányítást, jó poénokból nem lesz hiány.

Nem ez az első alkalom, hogy Mario a szélesvászonig jut. 1993-ban egy élőszereplős film, a Super Mario Bros. már betette a lábát a mozikba Bob Hoskins és John Leguizamo főszereplésével, ami túlságosan nagy sikert nem aratott. Épp ezért bízhatunk abban, hogy a fő csapásirány az Illumination által lesz kijelölve.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!