info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Technológia

Ha Chrome böngészőt használsz, ezt az oldalt mindenképpen látnod kell

Fotó: Wallpapercave
598megtekintés

Nagyon sokan vitáznak arról, hogy vajon tényleg a -e a jelenleg elérhető legjobb böngésző, ám ennek megválaszolásához több tényezőt is figyelembe kell venni.

Van egy olyan szempont, amely alapján joggal állíthatjuk, hogy nincs nála jobb, ez pedig a hozzá készült bővítmények számában és minőségében keresendő. Ha úgy döntünk, hogy a weboldal teljes tartalmáról képernyőmentést készítenénk, ébresztőt állítanánk be, reklámokat blokkolnánk, vagy adott esetben videókat töltenénk le, a bővítmények minden területen a rendelkezésünkre állnak.

Sokszor azonban idegőrlő lehet a több száz, vagy épp több ezer fejlesztés átnézése és próbálgatása, így hasznos lehet egy olyan oldal, ahol a legjobbakat már összegyűjtötték helyettünk. Itt jön képbe a bestofchrome.com weboldal, ahol alapértelmezetten az értékelések és letöltési számok szerinti legjobb bővítmények jelennek meg előttünk.

Természetesen lehetőség van manuális keresésre is, mint ahogy a legújabb, vagy a felhasználók körében legnépszerűbb kiegészítők is csak egy kattintásnyira vannak tőlünk.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!