info@tech-trend.hu
szerda, május 29, 2019
EgyébPC

Halálos áldozatokkal járó lövöldözés történt egy e-sport eseményen

306megtekintés

A jelenlegi információk szerint ketten életüket vesztették és legalább kilencen megsebesültek egy e-sport versenyen kitört lövöldözésben.

A floridai Jacksonville-ben épp a 19 bajnokság egyik selejtezőjét tartották a GLHF Bárban, amikor kitört a lövöldözés. Hogy pontosan mi történt, annak kivizsgálása még jelenleg is zajlik, egyes hírek szerint mindössze egyetlen támadó volt, de volt olyan résztvevő, aki két lövöldözőről számolt be. Az Engadget értesülései szerint a két halott egyike a támadó, aki a lövöldözés után saját magával is végezhetett.

Az eseményen részt vett a ComplexCity egyik játékosa, Drini Gjoka is, aki időben kimenekült, és, mint mondta, szerencsésen megúszta az esetet, ugyanis a golyó mindössze a hüvelykujját súrolta.

Az eset kapcsán megszólalt a játékot gyártó Electronic Arts is, amely együttérzéséről biztosította az érintetteket, majd közölték, ők is szorosan együttműködnek a hatóságokkal, hogy kiderüljön, pontosan mi történhetett.

: A helyi sheriff hivatal megerősítette, mindössze egy gyanúsítottról van szó, a neve pedig David Katz, a tavalyi győztes volt, aki a selejtezőből történő kiesés után kezdett lövöldözésbe.

Mivel a selejtezőt Twitchen is közvetítették, az esetről felvétel is készült, ám annak megtekintését csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Engadget

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!