info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Hamarosan érkezhet a Xiaomi Mi Mix 2s

Fotó: Xiaomi
618megtekintés

Úgy hírlik, hogy a kínai tech óriás az -on mutathatja be következő keretmentes okostelefonját.

A volt az első gyártó, aki elkészítette a szinte teljesen kávamentes okostelefont, a Mi Mix készüléket még 2016-ban. 2017-ben nem álltak meg és kiadták az innovatív telefon utódját, a második generációs Mi Mix 2-t. Most nagyon úgy tűnik, hogy a vállalat készen áll a széria harmadik tagját is bemutatni, mely mind teljesítményben, mind megjelenésben a prémium mobiljává léphet elő.

A kínában pletyka tárgyát képző készülék – amit néven emlegetnek- hivatalosan a következő hónapban megrendezésre kerülő Mobile World Congress (MWC) eseményen mutathatja meg magát. Az információ az egyik legnagyobb kínai mikroblogon, a Weibo-n jelent meg.

A Mi Mix 2s várhatóan ugyanazt a Snapdragon 845 chipsetet tartalmazza majd, mint a Galaxy S9, és továbbfejlesztett kamerát is kap.

A Snapdragon 845-től való teljesítmény növekedésen túl a Mi Mix 2s az új kamera rendszerére is összpontosít, mivel ez az új IMX363 szenzort fogja tartalmazni. A szenzor nagyobb egyedi képpontokkal rendelkezik, gyorsabb dualpixel-es autofókuszt és jobb éjszakai felvételkészítést garantál. Továbbá a készülék valamilyen arcfelismerő technológiát is alkalmazhat annak érdekében, hogy felvegye a versenyt az X-zel.

Amennyiben az MWC-n tényleg bemutatkozik a készülék, úgy akár már márciusban piacra kerülhet. Természetesen először a kínai vásárlók örülhetnek neki, arról nem szólt a pletyka, hogy más országokban is értékesítésre kerül-e a Mi Mix 2s.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!