info@tech-trend.hu
szerda, május 29, 2019
Mobil

Hiába a nagyobb akkumulátor, gyorsabban merülnek az idei iPhone-ok

11.8Kmegtekintés

Bár az úgy hirdeti készülékeit, hogy azok a korábbinál hosszabb üzemidővel rendelkeznek, az eddig elvégzett tesztek nem feltétlenül támasztják alá ezen állításokat.

Az Apple nemrég mutatta be vadonatúj készülékeit, köztük az -t és az Max-ot. Tim Cook büszkén ecsetelte a Keynote során, hogy előbbi üzemidejét 30, utóbbiét pedig 90 perccel nyújtották meg a tavalyi -hez képest, ám az már az első valós körülmények között elvégzett teszt után kiderül, hogy az elhangzottak valóságtartalma erősen megkérdőjelezhető.

A Tom’s Guide csúcskészülékek bevonásával végzett akkumulátortesztje ugyanis érdekes dolgokra hívta fel a figyelmet. Ahogyan az a listában is látható, 150 nites fényerősség és 4G-n keresztüli webböngészésnél a Huawei P20 Pro bírta a legtovább, 14 óra és 13 perc után merült le a készülék, míg az Xs Max 10 óra 38 percig, az Xs pedig 9 óra 41 percig húzta.

Önmagában ez még elfogadható is lenne, ám a tesztet készítők felhívták rá a figyelmet, hogy a tavalyi iPhone X 10 óra 49 perces üzemidőt produkált, vagyis egyértelmű, hogy az Apple bizonyos értelemben elferdítette a valóságot.

Forrás: Tom’s Guide

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!