info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Hivatalos: 5G-támogatással és 10GB-RAM-mal jön a Xiaomi Mi Mix 3

511megtekintés

A tegnapi rejtélyes fotó után ma hivatalosan is megerősítette a kínai gyártó, hogy mások által eddig még fel nem térképezett területre lépnek.

A mostani hivatalos megerősítéssel eldőlt tehát, hogy a elsők között dob piacra olyan okostelefont, amely 5G-támogatással rendelkezik, és szintén első lesz a RAM mennyiségét illetően is, hiszen a 10GB-ról eddig csak ábrándoztak a gyártók.

Az 5G-támogatást a Xiaomi spanyol nyelvű Facebook oldala erősítette meg, a 10GB RAM jelenlétét alátámasztó fotó pedig a Weibón bukkant fel.

Nyugodtan kijelenthető, hogy a két zseniális húzás közül utóbbi csak hatásvadász célokat szolgál, hiszen egyetlen olyan applikáció sem létezik, amely indokolttá tenné ennyi RAM használatát, ám utóbbi technológia 1-1.5 éven belül elterjedté válhat, a mostani lépés pedig remek pozícióba helyezheti a gyártót.

Ami furcsává teszi a helyzetet, az a tény, mely szerint eddig egyetlen olyan chipset sem került bemutatásra, amely támogatná az 5G hálózatot, így több mint valószínű, hogy a Qualcomm X24 vagy X50 típusú külső modeme társul majd a mellé.

Forrás 1, Forrás 2

 

5+1 Xiaomi mobil, amivel biztosan jól jársz!

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!