info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Idő előtt lepleződött le a Sony Xperia XZ2

Fotó: @evleaks
664megtekintés

Több forrásból is lehetett már hallani arról, hogy a belép a kávamentes kijelzővel rendelkező mobilok közé.

Most a megbízható szivárogtató, @evleaks lepett meg mindenkit egy friss XZ2 renderrel, mely rendkívül közel állhat a valósághoz. Nagyon úgy tűnik, hogy nem vehetünk végső búcsút a Sony vaskos alsó és felső káváitól, de ezúttal csinosabb kivitelben néznek ránk vissza és több frissített tulajdonság is a kedvében járhat a márka kedvelőinek.

Az új Xperia-k az első idei mobilok között lesznek, melyek a chipsetet tartalmazzák. A kijelzők 18:9-es képarányra váltanak. A méretet illetően 5.7 hüvelykesre teszik az XZ2 megjelenítőjét 1080p+ felbontással. A források szerint az az XZ Premium továbbfejlesztett kameráját alkalmazza f/1.8 apertúrával. További érdekesség, hogy a szuper lassított felvétel készítése (960fps) 720p felbontásról 1080p-re növekedett.

Sony Xperia XZ2 vezeték nélküli töltőn

Nem mehetünk el szó nélkül a hátlapra került ujjlenyomat olvasó és a készülékről eltávolított jack csatlakozó mellett sem. Mind az XZ2 és az XZ2 Compact akkumulátor kapacitása növekedett az elődökhöz képest, mégpedig 3180 mAh és 2870 mAh-s méretre. A nagyobbik modellnél várhatóan elérhető lesz a vezeték nélküli töltés lehetősége, a kisebbiknél nem. Az előlapon a Sony felirat a készülék tetejéről az alsó kávára került. A renderképen láthatjuk az enyhén ívelő hátlapot, melyre egy korábbi videóban tett utalást a Sony.

 

A Sony MWC showja hétfőn kerül megrendezésre, szóval már nem kell sokat várnia a kíváncsi érdeklődőknek. A vállalat legutóbbi twitter posztja egyébként arról árulkodik, hogy három új Xperia készüléket is bemutatnak és egy meglepetés is a láthatáron van.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!