info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Igazán lenyűgöző lehet a Xiaomi Mi Mix 3

Fotó: YouTube/ScienceAndKnowledge
1.65Kmegtekintés

A legújabb rendervideón szereplő elképesztő, 99%-os előlapi kijelzőaránnyal büszkélkedik.

A Xiaomi már régóta sokak kedvenc gyártójának számít. A Mi Mix készülékükkel elindítottak egy forradalmat az okostelefonok megreformálásában. A és -sel nem hoztak olyan mértékű újítást, ahogyan az első generáció berobbanásával. Ezért érthetőek a nagyobb elvárások a Mi Mix 3-at illetően.

A Science and Knowledge elképzelésében lévő Mix 3 koncepció készülék bizakodásra adhat okot, az idén érkező Xiaomi újdonsággal kapcsolatban. A dizájn a Vivo NEX és a Mi Mix 2 készülékek fúziójára emlékeztet. A motorosan kiemelkedő előlapi kamera már többször is a pletyka tárgyát képezte. Azonban eddig nem hallottunk arról, hogy akár 99%-os előlapi kijelzőaránnyal rendelkezhet a harmadik sorozatú modell. Ez most hihetetlennek tűnhet, de ne feledjük, már az első Mi Mix telefon megoldásait is elképzelhetetlennek tartották első hallásra a piaci szakértők, aztán mégis valósággá vált.

A videón láthatjuk még a kijelző alá épített ujjlenyomat olvasót, tripla hátlapi kamerát és a kerámia készülékházat. A tényleges specifikációról egyelőre semmi sem szivárgott ki, de a koncepció készülék megálmodói 6 hüvelykes (2960 x 1440) IPS LCD kijelzőt várnak, Snapdragon 845 chipsetet és 6 vagy 8 GB RAM-ot. Természetesen ettől az igazi Mix 3 teljesen eltérő is lehet majd.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!