info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Íme a hamarosan bemutatkozó Sony Xperia XZ3 színválasztéka

Fotó: @OnLeaks
1.2Kmegtekintés

Az utóbbi időben szinte futószalagon szállítja a a zászlóshajókat, a februári Xperia XZ2 után hamarosan megérkezik az is.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Sony (a mellett) is kimarad a bemetszős őrületből, és a következő csúcsmodellje is mellőzi az idei év legmarkánsabb trendjét. Ez nem meglepő, ugyanis a vállalat eddig is többnyire a saját útját járta és próbált egyedi maradni.

Az új Sony okostelefonok minden alkalommal a pletyka tárgyát képezik, azonban valamiért mégsem dobbantanak akkorát bemutatójuk után, mint a versenytársak készülékei, holott minden adottságuk megvan ahhoz, hogy bármikor lenyomják a túlhájpolt ellenfeleket.

A soron következő Sony készülékről ezúttal a színválaszték derült ki. Az XZ3 négy színváltozatban érkezik majd és a már szokásosnak nevezhető fekete és fehér mellett elérhető lesz bordó és smaragdzöld kivitelben is, így a Sony rajongók nem maradnak választási lehetőség nélkül.

További részletek pedig a specifikációról az 5.7 hüvelykes IPS LCD (1080 x 2160), 18:9 képarányú kijelző, még keskenyebb alsó- és felső kávák, Snapdragon 845 chipset, 6 GB RAM, 64 GB-s háttértár, 3,240 mAh akkumulátor. Valószínűleg már a legfrissebb P rendszerrel lehet majd kivenni a dobozból. A szelfi kamera 13, a főkamera várhatóan az XZ2-ből ismert 19 megapixeles egység lesz, de előfordulhat az is, hogy a múlt hónapban felbukkant 48 megapixeles egységet pakolják a hátlapra.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!