info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

iPhone X? Nem! UMIDIGI Z2!

Fotó: Androidheadlines
3.17Kmegtekintés

Az idei év trendje minden bizonnyal a “kávamentesített” kivitel lesz az okostelefonoknál. Úgy tűnik, több kínai gyártó is felkapta a fejét az X dizájnjára.

A kínai mobiltelefongyártó cég, az gyorsan villantotta is az erősen iPhone X hajlamú készüléket, melyről valós fotó is nyilvánosságra jutott.

Ahogyan a képen is láthatjuk, a készülék küllemére nem lehet panasz. A Z2 négy kamerával rendelkezik, fekete üvegkeret öleli körül a kijelzőt és NFC chipet is tartalmaz. Ragaszkodva a mottóhoz: “lélegzetelállító dizájn”, az UMIDIGI igyekszik a mobiltelefon piacon bebiztosítani a helyét, lenyűgözve az összes okostelefon rajongót.

Eközben a gyártó piacra dobta az UMIDIGI S2 Lite készüléket. Az újdonság szintén nagyon mutatós külsőt kapott. És mi a helyzet a belsőséggel? Nos, a telefon 18:9-es képernyőaránnyal rendelkezik, gigaméretű 5100 mAh-s akksit kapott, Omnivision dupla kamera szenzor (16 MP/5Mp) került a hátlapra, 3D Face ID arcfelismerő rendszer, és 4 GB RAM áll hadrendben az készülékben. Aki kedvet kapott hozzá, fantasztikus 149.99 dolláros áron vásárolhatja meg villámáras akcióban a promóciós oldalon.

A készülék alapból Android 7.0 rendszerrel érkezik, de hamarosan frissíthető 8.1 Oreo-ra. Akinek nem tetszik a piros kivitel, elérhető még fekete színben is.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!