info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Egyéb

Ismét trükközött a Huawei, a lebukás után ígéret jött a felhasználóknak

Fotó: TheVerge
703megtekintés

Mint ismert, a -t fülön csípték a napokban, hogy befolyásolja a teljesítménytesztek eredményét, így okostelefonjaik kiugróan jól tudtak teljesíteni a teszteken.

A készülékekben dolgozó AI rendszer felismerte, ha éppen egy teljesítményt tesztelő applikáció fut a telefonon, és megnövelte a hardverek teljesítményét. Alapvetően a felhasználóknak nincs lehetőségük így csúcsra járatni a készülékeket.

Így nem sokkal az eset után a Huawei bejelentette, hogy elérhetővé fogja tenni a felhasználók számára a „ mód”-ot, mivel tisztelik a fogyasztókat és úgy gondolják, hogy döntsék el maguk mit szeretnének kezdeni a készülékeikkel. Az új üzemmóddal értelemszerűen nagy teljesítménybeli növekedés érhető majd el, viszont ezzel a készülékek energia felhasználása is nőni fog. A felhasználók az új módot az EMUI 9.0 Huawei OS verziótól érhetik majd el.

Az ügy kirobbanása óta a 3DMark tötörlte a listáiról a , P20 Pro, Nova 3 és Play készülékeket. Az új üzemmód persze nem mindenkinek ugyanolyan fontos. A legjobban azokat a felhasználókat érintheti, akik játékra használják inkább az érintett mobilokat.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!