info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Itt egy terméklista a Xiaomi európai terveiről

Fotó: Xiaomi
609megtekintés

Nemcsak a felhasználók, hanem a versenytársak figyelmének középpontjába is bekerült a az európai piacon való terjeszkedéssel.

Nyilvánosságra került egy EEC tanúsítvány (Eurasian Economic Commission), melyben a jövőben piacra kerülő Xiaomi készülékek szerepelnek. Úgy tűnik a Xiaomi-nak nagy tervei vannak Európában a következő években.

A zászlóshajók kategóriájában a Mi 7 készülékkel támad a kínai gyártó hamarosan, ugyanis május 23-án megérkezik vele a piacokra. A középkategóriában pedig elindítja majd a Mi 7 Lite variánst, ami igazán különleges mivel eddig Lite verzió egyik készülékből sem készült. Továbbá a listából kiolvashatunk egy mobilt is, ami a vállalat terveiben szerepel.

Folytatva a listát a Mi szériával a Xiaomi egy új, 3 generációs S-vonallal tervez a jövőben: Mi S1, Mi S2, Mi S3. A jövő készülékei is kiegészülnek az S1 és S3 egyedekkel. A szálon érkezik még a A1 és A2 valamint a 5 utódai. Ez azt jelenti, hogy a Note 6, Note 6A, Note 6A Prime, Note 6 Prime, a 6 Plus és a 6A is úton van.

A tanúsítvány pontosítja az adatok érvényességét, ami 2023 végéig tart. Ez azt jelenti, hogy nem idén érkezik az összes modell. A Redmi 6 széria készülékei várhatóan majd csak 2019 elejétől debütálnak, őket pedig szorosan követheti a Mi Mix 3s. A 2018-as tervekben a Mi 7 Lite és valószínűleg a Mi S- vonal egyik egyede szerepelhet, a nemrég bemutatott Redmi S2 mellett.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!