info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Izgalmasabb középkategóriás készülékek érkezhetnek a Samsungtól

Fotó: Techweez
1.42Kmegtekintés

Az utóbbi időben a a zászlóshajóira fektette a hangsúlyt és ez visszaütött. A középkategóriában jelentős vereségeket szenvednek el.

A egyelőre ígéretesnek tűnik, legalábbis az S9 eladásainál jobbak eddig a számok. Azonban nem lesz a vállalat versenyképesebb pusztán a csúcskategóriás készülékek által, a piacvezető pozíció hamar tovaszáll. Éppen ezért a Samsung mobilos üzletágának vezetője, DJ Koh nem restellte megjegyezni egyik beszéde alkalmával, hogy nagyobb figyelmet kívánnak fordítani ezentúl a középkategóriás készülékekre, amik új funkciókat fognak kapni, többek között átemelve néhányat a felsőkategóriás zászlósokból.

Ez mind szép és jó, de várjuk meg azt, hogy ennek látszata is legyen. A Samsungot folyamatosan szorongatják a kínai versenytársak, lásd. , Huawei, . Ezek a gyártók középkategóriás áron kínálják a specifikációval szerelt készülékeiket.

Az új irányvonal szerint készülő középkategóriás Samsung telefonok több mint valószínű, hogy 2019-től érkezni fognak és ha egy jobb árazási stratégiát alkalmaznak a megváltozott hardverezettség mellett, nem lehet okuk a versenytársaktól való félelemre.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!