info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Filmek

Jason Momoa szerint Aquaman már korábban is találkozott Supermannel

Fotó: YouTube
1.19Kmegtekintés

A DC univerzum Aquamanje, akivel a hamarosan a mozikban debütáló Igazság ligája  című szuperhősfilmben találkozhatunk újra, elárulta honnan tudja mindezt.

Aki emlékszik még a 2013-as (nálunk ) mozira, melynek több mint a fele arról szólt hogyan vált Clark Kent supermanné, volt egy bizonyos jelent. Ebben a jelenetben Clark egy lángokban álló olajfúrótoronyból menti ki a munkatársait, miközben a rázuhanó toronydarut is meg kell tartania.

Ettől a nagy erőfeszítéstől eszméletét veszítve zuhan az óceánba, és a testének lebegésével ér véget a jelenet. A következő jelenetben pedig már a szárazföldön kóricál, ki tudja hogyan kerülve oda.

Biztosan nem egy isteni jelenésnek köszönhetően került a partra, hanem okkal feltételezhetjük, hogy segített neki valamilyen módon. Ezt a jelenetet pedig, ami kimaradt az acélemberből, felhasználhatják majd akár visszautalások terén is.

Az igazság ligája Zack Snyder rendezésében november 17-től látható a mozikban. A főszereplők: Ben Affleck, Henry Cavill, Amy Adams, Gal Gadot, Ezra Miller, Jason Momoa, Ray Fisher, Jeremy Irons

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!