info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Kamera fejlesztői részleget hoz létre a Xiaomi

Fotó: Xiaomi
483megtekintés

A vezérigazgatója, Lei Jun vállalaton belüli emailezése árulkodik arról, hogy külön fejlesztői részleget hoznak létre a jövőbeni okostelefonok kameráinak tökéletesítése érdekében.

Jun úgy gondolja, hogy a fotózás az egyik legfontosabb tulajdonsága a modern okostelefonoknak, így az új kamera részleg lehetővé teszi a következő és Mi telefonok számára, hogy felvegyék a versenyt a nagyobb márkák készülékeivel.

A Xiaomi – a vállalat első dual kamerás mobilja a Mix szériában- már elég magas pontszámot tudott elérni a DxO teszten ( 97-es végpontszám, 101-es fotós pontszám). A képminőség javításával foglalkozó külön csapat pedig még erre a teljesítményre is képes lesz rátenni egy lapáttal az elvárások szerint.

Az osztály megalakulása valószínűleg már túl késő a kamerájának feltupírozásához, de a pletykák így sem egy gyenge összeállításról szólnak, ugyanis 16 megapixeles dual hátlapi fotós egység várható, f/1.7 rekeszértékkel, 4 tengelyes optikai képstabilizátorral. És ezen felül az előlapi kamera 2x optikai zoomot kínál majd.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!