info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Ajánlatok

Kedvező áron vihető a Xiaomi 20.000mAh-s hordozható akkumulátora

Fotó: Xiaomi
2.8Kmegtekintés

Legyen szó kirándulásról, egy hosszabb autóútról vagy szabadban töltött időről, egy hordozható akkumulátor nagy hasznára tud lenni az embernek, főleg akkor, ha környezetében több eszköz is található.

Fali csatlakozó nélkül a legoptimálisabb töltés ezen eszközök segítségével érhető el, ám több készülék esetén már egyáltalán nem mindegy, hogy ezen hordozható egységek mekkora kapacitással rendelkeznek. Szerencsére mindez a terméke esetében nem tényező, hiszen a Power Bank 2C 20.000mAh-s kapacitással büszkélkedhet, ami bőven elegendő egy átlagos, de még egy hardcore felhasználónak is.

Fotó: Xiaomi

A lítium-polimer akkumulátor ráadásul egyszerre két eszköz töltését is lehetővé teszi, arról pedig, hogy mennyi energiából gazdálkodhatunk, LED-es jelzőfények értesítenek. A hivatalos adatok szerint a gyorstöltés-támogatással is rendelkező Xiaomi Power Bank 2C segítségével 7.1 alkalommal tölthető fel teljesen egy 7, 2.5-szer egy iPad mini 4 és 4.3 alkalommal egy Xiaomi 5X, ami mindenképpen figyelemreméltó eredménynek számít.

Az 5.1V / 2.4A, 9V / 2A és 12V / 1.5A töltési lehetőségeket felvonultató eszköz 13.55 x 6.76 x.2.39 cm-es méretekkel rendelkezik, tehát egy könnyen hordozható akkumulátorral van dolgunk. A fehér színben elérhető kiegészítőért 26.99 dollárért, vagyis 6800 forintért juthatunk hozzá, ami semmiképpen sem egy rossz ajánlat.

Amennyiben a termék felkeltette érdeklődésed, az alábbi linken vásárolhatod meg.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!