info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Készülőben az első Snapdragon 845-ös Samsung Galaxy A mobil

Fotó: Mytech
2.42Kmegtekintés

Az ígéretéhez híven, már el is kezdte az első újgenerációs, középkategóriás mobilja építését a , és rögtön a legerősebb lapkakészletet pakolják bele.

Ahogy arról már írtunk korábban, a Samsung kénytelen változtatni okostelefonos stratégiáján, mivel már jó ideje lekörözik őket a versenytársak a középkategóriában. Több kínai gyártó erősebb specifikációs mobilt kínál jóval megfizethetőbb áron.

Ezúttal egy twitteres szivárogtató erősítette meg a híreket, miszerint egy új Samsung készülék van készülőben a chipsettel felszerelve. A mobil várhatóan az Infinity technológiát is megkapja, valamint a dual hátlapi kamera sem marad el.

Nagyon sok gyártónak újra kell gondolnia milyen áron értékesíti készülékét, mivel a rendesen felkavarta a vizet azzal, hogy 100 ezer forint környékén értékesíti a saját -ös Poco F1 középkategóriás mobilját. Érdekes lesz majd látni, hogy árban hová pozicionálja a vállalat a felturbózott újdonságot. Esélye csak akkor lesz, ha a versenyképes specifikációt eddigi árstratégiájával szakítva, a versenytársak készülékeinek áraihoz igazítja.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!