info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Kiderült a Samsung Galaxy J4 és J6 specifikáció

Fotó: SamMobile
675megtekintés

A borsos árú zászlóshajók mellett a az alacsonyabb költségvetéssel rendelkező vásárlók számára is jelentkezik alternatívákkal az idei esztendőben.

Az előző hónapokban érkeztek már pletykák a készülőben lévő olcsóbb Samsung készülékekről, név szerint a -ről és a Galaxy J6-ról. A specifikációkat azonban eddig homály fedte.

Kezdjük a sort a Galaxy J4-gyel. A készülék várhatóan 5.5 hüvelykes, HD felbontású (720p) kijelzőt kap 16:9-es képaránnyal. A panelt illetően még nem világos, hogy LCD vagy Super AMOLED technológiát alkalmaz. A hátlapon 16, az előlapon pedig 5 megapixeles kamera teljesít majd. A készüléket az Exynos 7570-es SoC hajtja meg és 2/3 GB-s memória méretű változatok készülnek belőle. Az egész napos használatot egy 3000 mAh-s akkumulátor biztosítja.

A megkapja az Infinity technológiát, ami egy 5.6 hüvelykes AMOLED panelenen teljesedik majd ki. A felbontása várhatóan nem lesz nagyobb HD+ -nál (1480×720), mivel a nem túl acélos Exynos 7870-es processzor szolgálja majd ki a folyamatokat. A készülékből 2/3/4 GB memóriaméretű és 32/64 GB-s tároló változatok készülnek, természetesen microSD bővítési lehetőséggel. A hátlapra 13 megapixeles kamera kerül amihez egy ujjlenyomat olvasó társul még, az előlapra pedig 8 megapixeles modul LED vakuval kiegészülve. Úgy hírlik dual SIM-es kivitel várható, Android 8.0 rendszer és 3000 mAh-s telep.

A hivatalos piacra kerülés dátuma és a várható árcímkék egyelőre nem ismertek. Mivel nem olyan régen debütált a Galaxy A6 páros, néhány hetet biztosan várni kell a bemutatkozásra.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!