info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
AjánlatokMobil

Remek áron vihető a felsőkategóriás Cubot X18 Plus

Fotó: Cubot
2.39Kmegtekintés

A kínai gyártó első idei csúcskészüléke lett a Cubot X18 Plus, amely több mint elérhető áron kínál csúcsteljesítményt a felhasználóknak.

Ahogyan azt már az utóbbi időben megszokhattuk, az új készülék szinte teljes előlapot beborító kijelzővel érkezett meg, melynek mérete 5.99 col, képaránya 18:9, felbontása pedig 2160 x 1080 pixel. Design tekintetében talán a Samsung Galaxy S8 és S9 páros az, amire hajaz, ám mindez csak javára válik, hiszen az elnyújtott kijelző játék és filmnézés közben is hasznos tud lenni.

Fotó: Cubot

Annak érdekében, hogy az előbb említett feladatokat gond nélkül teljesítse a készülék, a gyártó egy 8-magos MediaTek 6750T típusú chipsettel, 4GB RAM-mal és egy 64GB-os tárhellyel örvendeztette meg a felhasználókat, akik az erőforrásigényes játékokat és applikációkat is gond nélkül futtathatják a Cubot X18 Plus-szon.

Fotó: Cubot

A gyártó arra is ügyelt, hogy a teljesítmény és az üzemidő kiegyensúlyozott legyen, ezért a vékony, mindössze 8.55 mm-es készülékházba egy 4000 mAh-s akkumulátort illesztettek, ami mindenképpen piros pontot érdemel.

Ami a fotózási képességeket illeti, adott egy 20+2 megapixel felbontású dupla hátlapi kamera, melyek közül a fő érzékelő autofókusz funkcióval is rendelkezik. A másodlagos kamera a megszokott módon a mélységérzékelésért és az elmosódott effektekért felel, az előlap tetején megtalálható 13 megapixeles szenzor pedig a szelfik elkészítésénél alkothat maradandót.

Fotó: Cubot

A B20 és dual-SIM támogatással is rendelkező készüléket a Gearbest webáruházából vásárolhatjátok meg, ahol most a kiszállításért sem kell fizetnetek.

További részletek és vásárlás az alábbi linken.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!