info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Kijelző alatti ujjlenyomat-olvasóval közelít a Xiaomi Mi 8 legújabb verziója

Fotó: Gizmochina
1.92Kmegtekintés

Szeptember 19-én tart egy bemutató eseményt a , ahol nem csak egy készülékről rántják le a leplet.

A Mi 8 Edition-nel együtt bemutatásra kerül a Mi 8 Youth Edition is. A két készülék nagyon hasonló specifikációk mellett kerül forgalomba. A legújabb Mi 8 teaser egy arany színű készülékről árulkodik, és jól látható rajta a alatti ujjlenyomat-olvasó szenzor. Továbbá full view kijelzőről beszélnek még esetében a szokásos szenzorszigettel a tetején.

Ha minden igaz a Youth és Fingerprint mellett egy harmadik, Mi 8X verzió is érkezik majd, ami a legerősebb hardver összeállítást tartalmazza, és szintén kijelző alá épített szenzorral rendelkezik.

A Mi 8 Youth Edition specifikációja ismert eddig, ami Snapdragon 710-es chipsetet, 6/8 GB RAM-ot és 6.26″ Full HD+ 19:9-es képarányú kijelzőt takar. Több memória változat közül lehet majd választani, fekete és arany színkivitel, dual hátlapi kamerák (12 + 12 megapixel), 24 megapixeles előlapi kamera és 3,250 mAh-s akkumulátor a specifikáció további része.

Ahogy említettük, a Mi 8 Fingerprint Edition valószínűleg nagyon hasonló tulajdonságokkal érkezik, a vételár pedig szintén 300 dollár körül alakul majd.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!