info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Egyéb

Kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval jön a Samsung Galaxy S10

1.46Kmegtekintés

Mindez ráadásul még semmi, ugyanis a hírek szerint olyan változat is készül a -ből, amelyen 5 kamerát is elhelyez majd a gyártó.

A következő csúcskészülékének bemutatójára sokat kell még várnunk, ám ennek ellenére záporoznak a vele kapcsolatos hírek. A legújabb ilyen épp DJ Koh-tól, a gyártó mobilrészlegének vezetőjétől érkezett, aki a CNet információi szerint egy Wuhangban megtartott tájékoztatón kérésre elárulta, a Galaxy S10 ultrahangos ujjlenyomat olvasóval fog debütálni.

Hasonló véleményen van a világ talán legismertebb elemzője, Ming-Chi Kuo is, aki úgy tudja, három különböző változat is érkezhet a készülékből. A 6.1 és 6.4 colos kijelzővel szereltek ultrahangos, az 5.8 colos panellel elkészített alapmodell pedig hagyományos ujjlenyomat olvasóval kerülhet bemutatásra.

A korábbi hírek szerint akár 5 kamerával is ellátott készülék jó eséllyel csak jövőre mutatkozik be, jön azonban hamarosan a Galaxy Note9, amelyet a gyártó vezetője nemrég egy nyilvános eseményen is használni kezdett. A SamMobile ugyanis magabiztosan állítja, a hátlapi kamerák alá helyezett ujjlenyomat olvasó tökéletes bizonyítéka mindennek.

Forrás: SamMobile

CNet; SamMobile

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!