info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Kiszivárgott fotókon látható a Samsung Galaxy S9

Fotó: @UnverseIce
2.48Kmegtekintés

Idő előtt kiszivároghattak a dél-koreai gyártó jövő évi csúcskészülékéről készült képek.

Egyre többet hallhatunk arról, hogy a következő-generációs készüléke már januárban bemutatásra kerülhet, ennek fényében pedig nem túl nagy meglepetés, hogy már most érkeznek róla az első képek.

Eddig a pillanatig csak különböző grafikusok által készített renderképek álltak rendelkezésünkre, most viszont felbukkantak a valódi, tényleges készüléket ábrázoló fotók is, a látottak pedig szinte teljes mértékben alátámasztják a korábbi készülékkel kapcsolatos híreszteléseket és pletykákat.

Az első fotók @venyagaskin1 Twitter fiókján tűntek fel, aki meglepően pontos renderképeket szokott készíteni még jóval a bemutató előtt, ám a mostani fotók annyira élethűnek tűnnek, hogy szinte senki sem kételkedik valódiságukban. Szintén érdekes, hogy a kínai tipster, @UnverseIce oldalán is felbukkant néhány fotó, ezt pedig már nehezen lehetne a véletlen művének tulajdonítani.

Design szempontjából jól látható, hogy a korábbi híreknek megfelelően 90 százalék körüli előlapi kijelzőaránnyal lesz dolgunk, az ívelt infinity a még keskenyebb kerettel pedig már adja magát. Úgy tűnik, a tervezők a felső keretből is lecsíptek egy keveset, ott ugyanis már csak annyi “feketeség” kapott helyet, amennyin az előlapi kamera és a szenzorok szorongva elférnek.

A hírek szerint a cipsettel és Exynos 9810 processzorral is elérhető lesz. Bár a képek a készülék hátlapját nem mutatják, nem kizárt, hogy ott is duál kamera elrendezéssel és áthelyezett ujjlenyomat olvasóval találkozhatunk majd.

Forrás: 1, 2

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!