info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Kiszivárgott videón a szögletes kameramodullal ellátott Huawei Mate 20

2.13Kmegtekintés

A a 2018-as IFA-n jelentette be, hogy október 16-án és Pro nevű készülékük is bemutatásra kerül, ám a jelek szerint nem kell addig várnunk, hogy láthassuk az újdonságot.

Kikerült ugyanis az internetre egy rövid videón, amelyen a Mate 20 látható. A készülék nagyban hasonlít a Mate 20 Pro-ra, ám Huawei márkajelzés helyett a Hyrion elnevezés látható rajta.

A minimális -ot felvonultató kijelzőbe az ujjlenyomat olvasó is beépítésre került, és jól láthatóvá vált az is, amit a Huawei eddig csak teaser fotók képében mutogatott nekünk, vagyis a hátlapon elhelyezett LED villanóval ellátott tripla kamera, amiket a Mate 20 esetében egy szögletes modulba foglaltak.

Hogy mindez csak design szempontjából történt, vagy funkcionális okai is vannak, az vélhetően csak a bemutató alkalmával derül majd ki. Biztosra vehető viszont, hogy a készülék csúcsteljesítményét egy 7 nm-es gyártási technológiával előállított Kirin 980 lapja fogja garantálni, amely teljesítményben az A12 Bionic chipkészletének szintjén lehet.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!