info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Kompakt méretű okostelefon, itt az Energizer Power Max P490S

Forrás: Gizchina
777megtekintés

A kompakt méretű mobilok kedvelői örülhetnek, ugyanis az   a világ első 5 hüvelyk alatti 18:9-es képernyőaránnyal rendelkező készülékét készül piacra dobni.

Nem idegen az elemek és akkumulátorok gyártójának az okostelefon piac, ugyanis januárban már bejelentkezett a Power Max P600S készülékkel. Az új okostelefon, név szerint az Energizer® Power Max P490S 4G is remek specifikációval rendelkezik, elég ehhez csak a 4000 mAh-s akkumulátort, a 4 kamerát vagy az ujjlenyomat olvasót megemlíteni. De lássuk mit is pakoltak még bele.

A 4000 mAh-s telep elég ahhoz, hogy 16 nap készenléti időt biztosítson és 10 óra intenzív használat sem kottyan meg neki. A készülék FWVGA (Full Wide Video Graphics Array) kijelzője 4.95 hüvelyk méretű, és a 18:9 képernyőaránnyal rendelkező vonalat erősíti. Beépített fényerőszabályzó segíti a különböző fényviszonyok melletti optimális fényességet és szín beállításokat.

A hátlapi kamerák 8 és 0.3 megapixelesek, az előlapon pedig szintén dupla kivitelben találunk egy 5 és 0.3 megapixeles egységet. A készülék lelke egy Mediatek MT6739 négymagos SoC 1.3 GHz-es működési sebességgel. 2 GB RAM és 16 GB tároló áll rendelkezésre. A készülék Android 8.0 Oreo-t futtat. A 4G/LTE támogatás sem marad el és természetesen Wi-Fi kapcsolattal is elboldogul.

Helyet kapott még a Power Max P490S-ben egy közelségérzékelő és gyorsulásmérő is. A hátlapon elhelyezett ujjelnyomat olvasó szenzor pedig kevesebb, mint egy másodperc alatt képes felismerni az ujjlenyomatot és feloldani a készüléket.

Az Energizer® Power Max P490S 2018 második negyedévében kerül majd piacra, amihez a vállalat várja az értékesítési partnerek jelentkezését.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!