info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Látványos Sony Xperia XZ4 render érkezett

Fotó: @OnLeaks
2.13Kmegtekintés

A Sony eddig nem szállt be a multikamera bizniszbe, most azonban úgy tűnik az XZ vonal következő tagja triplázza az élvezetet.

A CAD-alapú renderek alapján, melyet a mindig megbízható @OnLeaks/MySmartPrice páros szállította, egyértelmű a tripla hátlapi kamera, és a hatalmas . A kamera összeállítás egyelőre nem ismert, de az az egy biztos, hogy ez lesz a Sony első ilyen próbálkozása.

Dupla kamerát már láthattunk tőlük az Xperia XZ2 Premium mobilnál (hamarosan teszttel jelentkezünk), ott 19 megapixeles főkamera és 12 megapixeles monokróm egység dolgozik.

Az kijelzőjét 6.5 hüvelykesre várják, ami nagy ugrás lesz az kereken 6″-os méretéhez képest. Továbbra sem favorizálja a Sony a -os megoldást, viszont nagyon szépen csinosodik az alsó- és felső keret. Meglehetősen hosszúkás kialakítású a megjelenítő, ezt a 19.5:9-es aránytól nagyobbra tippelik. A készülék magassága egyébiránt 166.9mm.

A hátlapon a tripla kamera környékén nem találunk ujjlenyomat-olvasót, valószínűleg visszatérnek a készülék oldalán elhelyezett ki-bekapcsoló gombba épített kivitelhez. 3.5-ös jack csatlakozó nincs, a rendervideón csak az USB-C portot és a hangszórót véltük felfedezni az alsó szekcióban.

Az Xperia XZ4 várhatóan 2019 februárjában debütál az MWC-n.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!