info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
EgyébMobil

Lehullt a lepel a Sony Xperia XZ3-ról – minden a hivatalos bemutató előtt

Fotó: WinFuture
1.56Kmegtekintés

Az új csúcsmobil hivatalos bemutatója a berlini IFA kiállításon lesz pár óra múlva, azonban már most fény derült a teljes specifikációra és sajtófotók is érkeztek.

Az XZ3 6 hüvelykes kijelzőt kapott, melyet a Japán JDI vállalat készített a Panasonic közreműködésével. A képernyőarány 18:9-es, a felbontás 2,880 x 1,440. Ahogy azt már korábban jeleztük, a Sony nem kíván beszállni a őrületbe, szerintük is zavaró a kijelzőbe belógó sziget. Azonban szépen lekerekített sarkokkal kivitelezte a megjelenítőt.

Régóta nem volt titok a chipset és a mellé párba állított 4 GB RAM/64 GB-s UFS 2.1 tároló. A 6GB-s variánsról egyelőre nem szólnak a hírek, erről valószínűleg a hivatalos bemutatáskor hallhatunk bővebben.

Úgy tűnik, hogy a 48megapixeles szenzor debütálása ezúttal elmarad, az XZ3 hátlapjára egy szimpla, 19 megapixeles kamera került, az előlapon pedig egy 13 megapixeles szelfikészítőt találunk. Továbbra is elérhető a dedikált kameragomb a készülék oldalán.

3,300 mAh-s telep került az XZ3-ba, mely C-típusú USB porton keresztül tölthető. A gyorstöltési lehetőség remélhetőleg nem marad el. A készülékre előtelepítve már az Android 9.0 lesz, ezzel a Sony a harmadik gyártó, akinél a legújabb Android szoftver debütál.

Forrás

Ajánlott tartalom: 5+1 Xiaomi mobil, amivel biztosan jól jársz!

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!