info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Lelepleződött a OnePlus 6, nincs több titok

Fotó: winfuture.de
1.01Kmegtekintés

Nincs már több titok a 6 készülékkel kapcsolatban, ugyanis idő előtt sikerült lelepleznie az újdonságot az egyik német webáruháznak.

A hivatalos bemutatásának napja május 16. A bemutatót Londonban tartja a vállalat, azonban túl sok új információval nem tudnak majd szolgálni, mivel már a specifikáció és az ár is említésre került a német Amazon oldalán. Ahogy észrevették a szerkesztők a hibát, nyomban letörölték a készülék adatlapját, azonban a winfuture munkatársainak sikerült megszerezni a szükséges információkat és termékfotókat.

Szóval amit tudunk a OnePlus 6-tal kapcsolatban az a 6.28 hüvelykes AMOLED 2280 x 1080-as felbontással, természetesen szenzor bevágással a tetején. chipset és dual SIM támogatás a készülékház alatt. Színekből az éjfekete és a tükörfekete változatokról árulkodott a leírás, viszont később érkezhet majd a homokkő fehér kiadás is.

6 GB memória áll rendelkezésre a 64 és 128 GB-s háttértár változatok mellett. Úgy hírlik piacra kerül majd egy 8 GB/256 GB-s variáns is hamarosan. Az elő és hátlapot Gorilla Glass 5 védi, a leírás pedig vízállóságot is említett. A hátlapra került az ujjlenyomat olvasó.

Az ujjlenyomat olvasó fölött kapott helyet a dupla kamera, egy 20 megapixeles és egy 16 megapixeles egység formájában. Optikai képstabilizálás, portré mód, és lassított felvétel készítés is rendelkezésre áll. C-típusú USB csatlakozón keresztül tölthető az újdonság, az akkumulátor kapacitást nem említette az Amazon leírása, viszont nem marad el a OnePlus gyorstöltési funkciója sem.

Az Amazon német oldala szerint a 64 GB-s OnePlus 6 ára 519 euro, a 128 GB-s változaté 569 euro lesz. Az értékesítés május 22-én kezdődik Németországban.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!