info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Lendületben a Huawei, 100 millió okostelefont már kiszállítottak

Fotó: Gizchina
2.51Kmegtekintés

Néhány héttel ezelőtt jelentette be az idei év merész tervét a , melyben az szerepelt, hogy idén 200 millió darab okostelefont kívánnak piacra küldeni.

Most úgy tűnik közel sem lehetetlen a küldetés, mivel a legutóbbi Huawei konferencián Shenzenben, ahol bemutatták az új Nova 3 és a TalkBand B5 készülékeket, a vezérigazgató büszkélkedett el az eddigi 100 milliós okostelefon kiszállítással. A hallgatók kaptak egy kis prezentálást ez eddigi évek növekedési üteméről is. Nagyon érdekes, hogy 2015-ben 12 hónapra volt szükség, hogy teljesítsék a 100 milliós darabszámot.

Idén láthatóan még 7 teljes hónapra sem volt szükség elérni ezt a mennyiséget. A húzó készülékek természetesen a P20 széria egyedei voltak. Júniusban a P20 és mobilokból 6 millió darabot teljesítettek. Továbbá a P20 Lite is nagy elismertségnek örvend a fogyasztók körében, ugyanis májusban a hetedik legtöbbet eladott okostelefon volt a világon. Nem tartanának itt viszont a készülékek nélkül sem. Példának okáért a 10-et említették, ebből két hónap alatt 3 millió darabot toltak ki a partnereknek.

Ha minden az eltervezett szerint alakul, nagyon jó esélye van a Huaweinek elérni a kitűzött 200 milliós kiszállított darabszámot. Ha ez sikerül, megelőzhetik a második legtöbb mobilt gyártó -t.

 

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!