info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Lenyomta az iPhone 8 Plus-t a OnePlus 6 kamerája

Fotó: OnePlus
2.79Kmegtekintés

A vette kezei közé a 6 készüléket, hogy letesztelje a kamerás képességeit.

Meggyőző teljesítményt nyújtott a a DxOMark tesztjén, mivel összességében 96-os pontszámot kapott és ezzel maga mögé utasította mindkét modellt és a Samsung Galaxy Note8-at is. Nem is rossz ahhoz képest, hogy árazásban meg sem közelíti őket a OnePlus 6.

Úgy tűnik egyedüli gyenge pontja a videó felvételek készítése a OnePlus 6-nak, mivel a videós teszten 87 pontot gyűjtött össze, míg a fotózásban kereken 100-at.

Dicséretre méltó a kamera gyors és pontos autofókusza, a megbízható expozíció és az élénk színek, valamint a vaku teljesítménye. A gyengeségek a zajosodásban a zoom képességekben és a bokeh effektnél figyelhetőek meg.

A videós tulajdonságok szintén gyors autofókuszt és hatékony stabilizációt mutatnak. Itt is erős az expozíciós és szín eredmény, viszont gyenge a textúra minősége, ugyanis a kamera sokszor túlélesíti a képet.

Hamarosan érkezik egy nagyobb a OnePlus 6 telefonokra, melyben javításra kerül többek között a kamerás teljesítmény is. A teljes teszt a DxOMark oldalán megtekinthető.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!