info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Magyarországon is megvásárolható a Sony Xperia XZ2 Premium

Fotó: Sony
4.23Kmegtekintés

Hazánkban is elérhetővé vált a XZ2 Premium okostelefon, a Mobile zászlóshajója, mely az egyik legkiemelkedőbb kamerával rendelkezik, amit valaha okostelefonba építettek.

A Sony csúcskészülékének videórögzítésnél alkalmazható 12800 ISO értéke a legmagasabb az okostelefonok piacán. Ez az ultramagas, fényképek készítésekor beállítható 51200 ISO értékkel kiegészítve még olyan rendkívül gyenge fényviszonyok között is megállja a helyét, melyben korábban csak professzionális, cserélhető objektíves fényképezőgépek érvényesültek. Mindezen kameratechnológiai innovációkat a Motion Eye Dual kamerába épített új Dual Sensor System, és az AUBE™ Fusion Image Signal processzor teszi lehetővé. Az XZ2 Premium továbbá az egyetlen okostelefon, mely egyszerre képes HDR videók rögzítésére és lejátszásra is. Az elkészített tartalmakat rendkívüli részletgazdagsággal, szemkápráztató színekkel és kontraszttal nézheted vissza az okostelefon 5,8”-os 4K HDR kijelzőjén. A Sony új zászlóshajóját a Qualcomm® Snapdragon™ 845 chip hajtja, mely nagy teljesítményű processzor a legmodernebb okostelefonos kameratechnológia mellett kimagasló felhasználói élményt biztosít.

Az XZ2 Premium Motion Eye™ Dual kamerájával a művészi beállítottságúak is könnyedén kifejezhetik magukat: a Bokeh funkció használatával a választott témák gyönyörűen rajzolódnak ki az életlen tartományokból. Ezenfelül a készülékbe került legmodernebb, beépített memóriás kameraszenzornak köszönhetően a szuperlassított, másodpercenként 960 képkockát rögzítő HD vagy akár Full HD felbontású videók látványos módon örökítik meg a legdrámaibb pillanatokat. Az XZ2 Premium továbbá az előlapi kamera terén is jeleskedik: a 13 megapixeles, 1/3.06”-os méretű szenzorral és vakuval rendelkező egység még rendkívül gyenge fényviszonyok között is remekel, így a szelfizésnek éjszaka sem lehet akadálya.

A nagy kapacitású 3540 mAh-s akkumulátornak köszönhetően az XZ2 Premium okostelefont zavartalanul használhatod egy egész napon át, emellett a rendkívül hatékony Qi töltési technológia is biztosított, így akár út közben is töltheted készülékedet a WCH20 vezeték nélküli töltőállvány, és további kompatibilis Qi töltők segítségével.

Az eleganciát sugárzó egybefüggő üveg borítás és fém keret igazi prémium megjelenést kölcsönöz az XZ2 Premium készüléknek, azonban az nem csupán gyönyörű, a mindkét oldali Corning® Gorilla® Glass 5 védelmének és az IP65/IP68 minősítésnek köszönhetően különösen strapabíró is egyben.

A csúcskategóriás okostelefon az elbűvölő Fekete króm ( Black) színben 2 éves garanciával megvásárolható a Sony Centerek kínálatában.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!