info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Közöségi média

Már javában tart a Facebook randi funkciójának tesztelése

Fotó: Alex Castro/The Verge
1.24Kmegtekintés

Két hónappal az új funkció bejelentése után már el is indult a randizgatás tesztelése, de nem mindenki számára elérhető.

Az információt egy alkalmazott osztotta meg Twitteren, és azt is elmondta, hogy az új termék tesztelése egyelőre csak azoknak az USA-ban élő dolgozóknak elérhető, akik előzőleg bejelentkeztek a lehetőségre.


A tesztelés célja az új szolgáltatás élményének elejétől végéig tartó vizsgálata, a hibák feltárása illetve a felhasználói felület zavaró tényezőinek javítása. A vállalat leszögezte, hogy nem célja a munkatársainak a randiztatása.

A Facebook arra kérte a projektben részt vevő alkalmazottait, hogy kitalált személyes adatokkal regisztráljanak a szolgáltatásba, és a tervek szerint minden adatot törölnek majd a nyilvános elindítás előtt. Felhívták a figyelmet az önkéntes részvételre, mely nincs hatással a foglalkoztatás minőségére. Természetesen a termék bizalmas, így keveset beszélhetnek róla.

A belső tesztelés persze nem jelenti azt, hogy valaha is nyilvános lesz a randizós funkció. Erős szereplőként lenne jelen az online romantika színterén a Facebook, mivel a társkereső lehetőségének bejelentése napján, többek között a Tinder-t is birtokló Match Group részvényárfolyama 17%-ot esett.

Amennyiben a társkereső megvalósul, lehetővé teszi majd, hogy egy külön profilt hozzanak létre az ismerkedni vágyók. Az úgy mehet végbe, ha mindkét fél rendelkezik a randizós profillal. Csak így láthatják egymás társkereső oldalát. Valamint egy olyan lehetőséget is kínálna az új funkció, melyben látható lenne a randizós profil az azonos eseményen részt venni kívánó, ismerkedni vágyó felhasználók számára, segítséget nyújtva ezzel a személyes találkozásra. Mark Zuckerberg szerint, ezzel a hosszútávú kapcsolatok kiépítésére törekednek.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!