info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Egyéb

Már májusban megérkezhet az iPhone SE2, jack csatlakozó nélkül

Fotó: YouTube
776megtekintés

Több oldalon is cikkeztek már arról az utóbbi hónapokban, hogy idén visszatérhet az egyik legjobban sikerült modellje egy frissített kiadásban.

A friss információk ezúttal egy tokokat gyártó Japán vállalattól szivárogtak ki. Ebben megerősítették azt, hogy az SE2 elhagyja a 3,5-ös headset csatlakozót. Viszont megkapja az Apple processzorát, mely az 7-et is hajtja. A készülék formavilágát illetően legutóbb azt hallottuk, hogy megtartja az előd vaskos, erős vonalait. Érdekesség viszont, hogy nem kerül bele az új Face ID technológia, az Apple egyelőre a azonosításnál marad.

A készülék alkalmazza majd a vezeték nélküli töltés lehetőségét. Nem érkezett még információ az anyaghasználatról, így nem tudjuk, hogy megtartják az alumínium ötvözetet, vagy váltanak üvegre.

Az Apple egyelőre semmit nem erősített meg az bemutatásával kapcsolatban, viszont egyre több forrás állítja a májusi startot. De előfordulhat egy olyan lehetőség is, hogy a vállalat kivár a június 4-én induló WWDC eseményig a bemutatóval.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!