info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Még mindig sokkal gyorsabb az iPhone X, mint a Samsung Galaxy S9

Fotó: YouTube/Slashleaks
1.6Kmegtekintés

Nem kellett sokat várni, hogy számokkal alátámasztva is kijelenthető legyen, a Samsung idei csúcskészüléke alulmaradt az tavalyi csúcsmodelljével szemben.

Noha az MWC-n bemutatott Galaxy S9 és S9+ készülékek az androidos piacon jelenlévő mobilokat könnyedén felülmúlják, sokan arra voltak kíváncsiak, mit kezdenek az újdonságok az Apple nevet viselő csúcsmodelljével.

A kérdésre a Tom’s Guide által lefuttatott Geekbench 4 teszt adta meg a választ, ugyanis jól látható, hogy a processzorok teljesítményét vizsgáló programban jelentős előnnyel végzett az élen az X.

Fotó: Tom’s Guide

A lapnál azt is megnézték, hogy a pontbeli különbség készülékhasználat közben is érezhető-e, az eredmény pedig megdöbbentő lett. A feladat egyszerű volt, az Adobe Premiere Clip segítségével egy felbontású videót kellett Full HD-ba konvertálniuk a készülékeknek, amivel az iPhone X 42 másodperc alatt végzett.

Fotó: Tom’s Guide

Ez remek érték, és ha nem látnánk az eredményt, azt gondolhatnánk, hogy a + is egy percen belül teljesített, ám távolabb nem is állhatnánk a valóságtól, hiszen a folyamat elvégzéséhez 2 perc 32 másodpercre volt szüksége, ami azért beszédes…

 

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!