info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Közöségi médiaMobil

Még most regisztrálj az új Instagramra, ha később sem szeretnél fizetni érte

Fotó: Vero
3.1Kmegtekintés

Az elmúlt napokban és hetekben óriási népszerűségre tett szert a még 2015-ben kifejlesztett , amit már most sokan az Instagram legjobb alternatívájaként tartanak.

A Vero gyakorlatilag ugyanaz, mint a már jól ismert Instagram, annyi különbséggel, hogy hiányoznak róla a reklámok és a képek mellett akár szöveges tartalmat, moziajánlót vagy épp eseményeket is megoszthatunk.

Fotó: Vero

Az alkalmazás készítői korábban azt ígérték, hogy az első egymillió felhasználó élete végéig ingyen élvezheti majd az applikáció nyújtotta előnyöket, ám mivel ezt a számot szinte két nap alatt elérték, azt gondolhatnánk, hogy erről a lehetőségről már lecsúsztunk.

Szerencsére azonban erről szó sincs, ugyanis a hirtelen jött népszerűség miatt a szerverek felmondták a szolgálatot, a Vero többször is elérhetetlennek bizonyult, ezért a fejlesztők úgy döntöttek, további tájékoztatásig meghosszabbítják az ingyenes időszakot, így, ha még most letöltöd az alkalmazást, egészen biztos, hogy a későbbiekben sem kell majd fizetned érte.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!