info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Meglepetés! Olcsó iPhone modell érkezhet idén

Fotó: Curved.de
811megtekintés

Amit eddig tudunk az 2018-as felhozataláról, az három új modell, melyek valamennyivel hamarabb kerülnek majd piacra a tavalyi modellek indulásaihoz képest.

A várható árakról is tudjuk már, hogy a csúcsmodell “értéke” közel lesz az -hez, de érkezett egy hír, miszerint az Apple egy meglepetéssel készül azoknak a vásárlóknak, akik egy megfizethetőbb iPhone modellt szeretnének látni.

A 9to5Mac forrásai szerint, melyek a KGI Securities egyik elemző munkatársától származnak, egy 6.1 hüvelykes iPhone-ról árulkodnak, amit az Apple még ebben az évben tervez piacra dobni. A beszámoló szerint a mobil ára 550 dollárnál kezdődik (kb. 138 ezer ft), ami lényegesen alacsonyabb, mint a korábban megbecsült induló ár (kb. 700 dollár).

Az elemző állításai szerint a 6.1 hüvelykes iPhone dual és single SIM-es változatban is piacra kerülhet, és a dual SIM-es verzió kb. 100 dollárral kerülhet többe. Természetesen az olcsóbb iPhone-ok mellőzni fognak néhány tulajdonságot, melyek a csúcsváltozatokban helyet kapnak.

A 6.1-es iPhone modell mellett, melyben LCD található majd, az Apple még egy 5.8-as és egy 6.5-ös méretű iPhone-t indít harcba, mindkettőt OLED kijelzővel szerelve. A készülékek valamikor az év második felében kerülnek bemutatásra, és nagyon úgy tűnik, hogy mindegyikük rendelkezik majd a hírhedt szenzorszigettel.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!