info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Meglepően jó hazai árakat kapott a Huawei P20 sorozat

Fotó: Huawei
1.06Kmegtekintés

Április 16-tól vásárolhatják meg a felhasználók a , P20 Lite és P20 Pro mobilokat, amiknek hazai ára is ismert lett.

Azok, akik nem igazán tudnak várni addig, elüthetik az időt azzal, hogy április 15-ig leadják előrendeléseiket a modellekre, amelyek esetében meglehetősen szokatlan módszerhez folyamodott az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő gyártó.

Gyakran felháborodnak ugyanis a felhasználók, amikor azt látják, hogy egy okostelefon euróban megszabott ára köszönőviszonyban sincs azzal, amit itthon forintban elkérnek érte, még akkor is, ha az emelkedést adókkal és egyéb terhekkel magyarázzák. Jól ismert forgatókönyv ez a + és az esetében is, amik 309.999 és 379.999 forintos áron debütáltak a hazai piacon.

A Huawei azonban nem szeretne felülni erre a vonatra, ezért a P20 Lite már 119.990 forintért hazavihető lesz, míg a normál P20-ért 209.990 forintot kell majd fizetni. Egyik sem kevés összeg, ám még mindig kevesebb, mint amit fizetnünk kellene érte, a különbséget pedig a P20 Pro esetében lehet a legjobban szemléltetni. A Huawei csúcsmobilja ugyanis 899 eurós, vagyis közel 281 ezer forintos árat kapott az európai piacon, ám Magyarországon mindössze 269.999 forintot kell majd fizetni érte, amivel a cél egyértelműen a Samsung és az Apple megszorongatása lehet.

A mobilok egyébként mindhárom hazai szolgáltató kínálatában fellelhetők lesznek, az előrendelési folyamatok pedig már javában zajlanak.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!