info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
AjánlatokTechnológia

Meglepően nagyot szól, meglepően olcsón – BlitzWolf AIRAUX AA-UM1 Bluetooth fülhallgató

992megtekintés

Nem feltétlenül csak a Xiaomi nevet kell figyelnünk ha az olcsóbb kategóriában keresgélünk és valamire való, jó minőségű vezeték nélküli fülhallgatót akarunk beszerezni.  Ilyenkor mindenképpen érdemes vetni egy pillantást a termékeire. Különösen az AIRAUX AA-UM1 mini érdemli meg a figyelmet és a bizalmunkat, hihetetlenül kedvező árával és élvezhető hangzásvilágával. Segítségével végleg búcsút inthetünk a nyakban lógó, összegabalyodó vezetéknek.

A doboz tartalma

Az Airaux AA-UM1 mini TWS (Truw Stereo) teljesen vezeték nélküli fülhallgatót egy tároló-/töltődobozzal, USB kábellel, két pár extra fülharanggal és a felhasználói útmutatóval csomagolta össze a Blitzwolf, hozzánk pedig a Banggood jóvoltából jutott el. A tárolódoboz azonban nem csupán a fülesek elpakolására, hanem azok feltöltésére és alkalmas.

Megjelenés

Méreteit tekintve a töltődoboz 54.1 x 74.92 x 32mm, bevonatának köszönhetően kellemes tapintású és kényelmesen simul a zsebbe. A fülhallgatók 17.8 x 26 x 28 mm-es dimenziókkal rendelkeznek darabonkénti súlyuk mindössze 5.4 gramm. A füldugók stabilan megállnak a hallójáratban, futás, kocogás, séta közben sem kell félnünk attól, hogy elhagynánk őket, rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak.

Használat

Első használat előtt természetesen párosítanunk kell az eszközt a telefonunkkal, melyet v5.0 szabványon keresztül tehetünk meg, az ezt követő összekapcsolások pedig automatikusan megtörténnek majd. A további kapcsolódásokhoz elég kivennünk a füleseket a dobozkából, bontáshoz pedig visszatennünk a nyugvóhelyükre. A dobozka mágnesesen záródik, valamint a fülesek is mágnes segítségével pattannak be a helyükre.

Egyetlen feltöltéssel körülbelül 3,5-4 óra üzemidőre képesek az apróságok. Mindkét egység 50-50 mAh-s akksival rendelkezik, a töltődoboz pedig 500 mAh-s telepet tartalmaz. Ezzel a lemerült fülesek két teljes feltöltése elérhető útközben, így lényegében 8 óra működési időt szolgáltatnak. Külön-külön is használhatóak a dugók, nem feltétlenül kell előszednünk mindkettőt egyszerre a dobozból, sőt meg is oszthatjuk párunkkal, társunkkal a muzsikát, kölcsön adva az egyik oldalt.

 

A fülesek érintéssel vezérelhetőek, számos funkció elérhető velük:

  • Be- és kikapcsolás – 4 mp hosszú érintés.
  • Lejátszás / szüneteltetés – rövid érintés.
  • Hívás fogadása – rövid érintés.
  • Hívás elutasítása – hosszú érintés.
  • Hívás szüneteltetés – rövid érintés hívás közben.
  • Előző szám – kétszeri rövid érintés a jobb fülhallgatón.
  • Következő szám – kétszeri rövid érintés a bal fülhallgatón.
  • Hangvezérlés – 1 mp hosszú érintés.

A fülesek hangzása pedig semmi kivetnivalót nem hagy maga után. Kiegyensúlyozott hangokról tudok beszámolni, a mélyhangok megfelelően ülnek, a magasak pedig élénken szólnak. Sok vezetékes társát is képes maga mögé utasítani az AA-UM1. Mérséklet vízállóságot kapunk (IPX6), amivel úszni nem lehet, de zuhany alatt és esőben sem kell aggódnunk az egészsége miatt.

A remekül sikerült Blitzwolf AirAux AA-UM1 minden eddiginél olcsóbb áron szerezhető be partnerünknél, a Banggood oldalán, ahol most 6 ezer forintot sem kell érte kifizetni. A csak nálunk elérhető   BGHU424   kuponkóddal csupán 5.789 ft-ba kerül és biztosan állíthatjuk, hogy nem okoz csalódást a felhasználójának, és aki vásárlásra hajtja a fejét, nem fogja megbánni az érte kifizetett összeget. Az ajánlat rövid ideig vehető igénybe, de aki karácsonyi ajándékként rendeli, még időben tudja leadni a megrendelését a hónap végéig.

Értékelés

Anyaghasználat9.2
Tartozékok8.9
Hangminőség9.2
Használhatóság9.3
Üzemidő8.9
9.1

Összegzés

A Blitzwolf Airaux AA-UM1 meglepő olcsósága szembetűnő, és ehhez képest fordítottan arányos a teljesítménye. Számomra rendkívül pozitív csalódást okozott a hangminősége, ezért bátran ajánlom azoknak, akik nem szeretnének illetve nem tudnak 10 ezer forint felett költeni hasonló adottságokkal rendelkező fülesért.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!