info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Megvan a 2016-os év legjobb mobilja a Mobile Choice Awards szavazásán

Forrás: cellulare-magazine.it
269megtekintés

A Mobile Choice Awards szavazásán a Samsung Galaxy S7 Edge nyerte el az év legjobb mobilja címet, megelőzve a 10, G5, Xperia XA, Huawei P9 és az iPhone SE készülékeket.

Annak ellenére, hogy a vállalat még mindig küzd a Galaxy Note7 modellek összeomlásával – a legutóbbi kigyulladásos eset a Southwest Airlines repülőgép járatán történt, amikor egy állítólag már kicserélt eszköz kapott lángra -, a Samsungnak sikerült lenyomnia a kemény versenyben az Apple-t, így bezsebelheti az év legyártásáért járó címet. Érdekes, hogy az év gyártója címet szintén a Samsung viheti haza, köszönhetően a Galaxy S7, S7 Edge és Galaxy Note7  telefonok kifinomult dizájnjának.

Eltekintve a problémáktól az S7 Edge lenyűgöző lett. Nem csak a jól felépített külső, hanem a kiváló belső tulajdonságok is képessé teszik arra a készüléket, hogy az igazán erős készülékre vágyó felhasználók is megelégedéssel tekintsenek rá.

Az S7 Edge kijelzője egy 5.5 hüvelykes 1440 x 2560 pixel felbontású Super AMOLED panel, a készülék meghajtásáról az Exynos 8890 8 magos SoC gondoskodik (Snapdragon 820 az USA modellekben), 4 GB RAM-mal gazdálkodhatunk és 32/64 GB beépített háttértár változatok közül választhatunk, melyet microSD-vel tovább bővíthetünk 256 GB-ig. A kamerák 12/5 Mpixel kombóval kerültek beépítésre.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!