info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Mire lesz elég a négy hátlapi kamera? Samsung Galaxy A9 specifikáció érkezett!

Fotó:AllAboutSamsung
3.13Kmegtekintés

Az október 11-én esedékes a vagy A9 Star Pro nevet viselő új Samsung okostelefon bemutatása.

Az egyedi kivitelezésű készülék lesz a vállalat első (és valószínű, hogy nem az utolsó) négy hátlapi kamerával rendelkező versenyzője. Egy újabb forrásból most a specifikáció nagy része is kiderült.

A német AllAboutSamsung blog írta meg a részleteket a közelgő A9-ről. Az általuk közzé tett fotón azonban még mindig csak egy koncepciós renderkép szerepel. A Samsung Galaxy A9 tehát szerintük egy 6.28 hüvelykes fullHD+ (1080 x 2280 px) felbontású sAMOLED kijelzőt kap majd 19:9 képernyőaránnyal. A meghajtásáról a Qualcomm -as chipset gondoskodik 6GB RAM kíséretében, a háttértár 128GB-s. Ha ez nem lenne elég microSD-s bővítésre lesz majd lehetőség egészen 512GB-ig.

A hátlapi kamera szett pedig egy 24 megapixeles (f/1.7) optikai stabilizátoros elsődleges, egy 5 megapixeles (f/2.2) mélységérzékelős, egy 8 megapixeles (f/2.4) széles látószögű és egy 10 megapixeles (f/2.4) 2X optikai zoomra képes szenzorból tevődik össze.

Az előlapon várhatóan egy 8 megapixeles (f/1.7) autofókusszal rendelkező egység foglal majd helyet. Az ujjlenyomat-olvasó a hátlapon helyezkedik el, arcfelismerés elérhető lesz és gyorstöltéssel (Quick Charge 2.0) tölthető majd a 3,720mAh-s aksi.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!