info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Ajánlatok

Kedvező áron lehet tiéd a lenyűgöző Huawei Honor 6X

1.8Kmegtekintés

A hazai 60-70-80 ezer forintos áraknál jóval jutányosabb összegért vásárolható most meg a készülék.

A 6X egy tipikusan olyan telefon, amely fantasztikus hardverelemekből lett összeállítva, ám amikor az ember az árcédulára néz, és azt látja, hogy az ismertebb boltokban nem ritkán 70, sőt közel 80 ezer forintot is elkérnek érte, már erősen elgondolkodik a vásárláson.

Persze nem arról van szó, hogy maga a készülék nem érne annyit, csak ebben az árkategóriában már nagyobb a verseny, mint mondjuk valamivel lejjebb.

Fotó: HiHonor

A Honor 6X a maga 5.5 colos Full HD felbontású kijelzőjével ma már teljesen átlagos méretűnek számít, az alatta helyet kapó 8 magos, 2.1GHz-en futó Kirin 655 chipset viszont távolról sem átlagos, teljesítménye bőven elegendő a legerőforrásigényesebb alkalmazások és játékok futtatásához is. Mellé 3GB RAM-ot és 32GB-nyi tárhelyet társított a gyártó, vagyis normál igénybevétel mellett korlátok nélkül használható a mobil.

A fém készülékház hátlapján egy dupla hátlapi kamera került elhelyezésre, a IMX386 RGB szenzor 12 megapixeles, a fekete-fehér képeket készítő érzékelő pedig 2 megapixeles lett. Az elkészült fotók különböző előre beállított effektet segítségével azonnal módosíthatók, és igaz ez a 8 megapixeles előlapi kamerával rögzített képekre is.

Fotó: HiHonor

A fázisérzékelő autofókusszal rendelkező hátlapi kamerák alól nem hiányzik az ujjlenyomat olvasó sem, ami már 0.3 másodperc alatt feloldja a képernyőzárat. Ne feledkezzünk meg a 3340 mAh-s akkumulátorról, a gyorstöltés technológiáról és az EMUI 4.1 felhasználói felületről sem, amik még kiválóbbá teszik a készüléket.

Azt a készüléket, ami most mindössze 42 ezer forintos áron vásárolható meg a Gearbest webáruházából a DANY051 kuponkód használatával. Fontos megemlíteni, hogy a kuponkód csak az aranyszínű változatra érvényes, ám aki az ezüst színt preferálja, annak sem kell többet fizetnie 44.900 forintnál.

Tipp: Ha a szállítási módnál az EU Express szállítást választod, a készülékre vámot és ÁFÁ-t sem kell fizetned, így csak a Honor 6X alapárával kell számolnod.

Az aranyszínű változat itt érhető el, az ezüstért pedig ide kattints.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!