info@tech-trend.hu
szerda, május 29, 2019
Tesztek

MPOW D6 – 2000 forint körül is van remek fitneszkarkötő

2Kmegtekintés

Az okos vagy fitneszkarkötők népszerűsége soha nem látott magasságokban van, mindez pedig okkal van így, hiszen remek áron juthatunk hozzá kiváló funkciókhoz.

Legyen szó sportolásról, egy egészséges sétáról, egy találkozóról, vagy akár egy jó alvásról, az ilyen típusú karkötők mindig nagy segítségünkre lehetnek, a begyűjtött adatok elemzése után pedig az egészségesebb életmód eléréséhez is hozzásegíthetnek.

Cikkünkben most az MPOW D6 fitneszkarkötőről lesz szó, amely egyszerűsége ellenére egyértelműen belopta magát a szívünkbe.

A készülék dobozának mérete mindössze 8.7 x 7.8 x 2.5 centiméter lett, tehát a gyártó igyekezett csak a lényegre koncentrálni, ami nem más, mint maga a karkötő és egy használati útmutató. Töltőt csak azért nem találunk a dobozban, mert a kijelzőt a szíjból kipattintva már dughatjuk is be egy szabványos USB portba. Érdekes megoldás, de abból a szempontból mindenképpen zseniális, hogy az órán sehol sem éktelenkedik ott a microUSB csatlakozó helye. Az eszközt kézbe véve így a legelső dolog, ami feltűnik, hogy szinte nem is érezzük, annyira könnyű lett, ám ez egy olyan tulajdonság, amit el is várunk tőle.

A műanyag házba burkolt 128×32 pixeles kijelző OLED technológiával hódít, az olvashatósága kiváló, relatíve kis mérete ellenére pedig az információk is korrekt módon, jól olvashatóan jelennek meg rajta. A szíj kényelmes viseletet biztosít, az üzemidő az egy hetet is könnyedén elérheti, míg a készenléti idő ennek akár a duplája is lehet.

A Bluetooth 4.2-nek köszönhetően alacsony energiafogyasztású MPOW D6 funkciói között mindent megtalálhatunk, amit egy ilyen eszköztől elvárhatunk, hiszen van alvásfigyelő, lépésszámláló, pulzusmérő és kalóriaszámláló is, amik mellett az emlékeztető, ébresztő, híváskijelző és értesítéskijelző funkciók sem hiányoznak. Utóbbi esetében a Facebook, Gmail, Skype, Twitter, Wechat és WhatsApp alkalmazások értesítéseinek megjelenítésére lehet számítani.

A fizikai gombokat nélkülöző, csak és kizárólag érintéssel vezérelhető fitneszkarkötő mellé okostelefonos applikáció is jár, amely magyar nyelvű támogatással is elbüszkélkedhet. Az applikációban beállíthatjuk céljainkat, ami után napi, heti illetve havi lebontásban is nyomon követhetjük aktivitásunkat, tehát átfogó képet kaphatunk arról, mozgunk-e eleget, milyen az alvásminőségünk, és volt-e az adott időszakban rendellenes pulzusszámunk.

Nem állítjuk azt, hogy az MPOW D6 a csúcsok csúcsa, az azonban biztos, hogy teljesítményben bőven hozza a közkedvelt Xiaomi Mi Band 2 és Huawei Band 3 szintjét, miközben árban jóval elmarad tőlük. Az IP67-es szabvány szerinti por- és vízálló besorolást kapó karkötőért ugyanis a Gearbest 11.11 akciója keretében mindössze 2200 forintot kell fizetnünk, ezt az árat pedig bőven megéri.

Amennyiben a termék felkeltette az érdeklődésed, az alábbi oldalon rendelheted meg.

A 11.11-es akcióban számos más termék is elképesztően jó áron vásárolható meg, ha megtekintenéd őket, az alábbi linken nézelődhetsz.

További akciós ajánlatok

Értékelés

Design9.3
Teljesítmény8.9
Szoftver9.3
Funkciók8
Akkumulátor9
Árazás9.4
9

Összegzés

Az MPOW D6 fitneszkarkötő egy pillanatig sem próbál meg többet nyújtani, mint amire eredetileg tervezték, ezért kiegyensúlyozott teljesítményével és sokoldalú funkcionalitásával tuti befutó lehet a vásárlók körében.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!