info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Négy kamerával érkezik a Huawei Honor 9 Lite

Fotó: The Gioi
431megtekintés

Úgy tűnik, az idei év vége felé egyre nagyobb divattá vált a négykamerás kialakítás az okostelefonoknál, ám mindezt mi egyáltalán nem bánjuk.

Legújabb szereplőként a 9 Lite érkezhet meg a négykamerás mobilok piacára, ahol néhányan már küzdenek egy ideje a felhasználók kegyeiért. A TENAA adatbázisában felbukkanó információknak köszönhetően nem csak erre derült fény, hiszen azt is megtudtuk, hogy a 9 Lite egy 5.65 colos, 18:9-es képaránnyal rendelkező kijelzőt kapott, természetesen Full HD+ felbontással.

Fotó: TENAA

Mivel az AMOLED panel a Pro sorozat sajátja, itt csak sima LCD megjelenítővel kell beérnünk, ám ez nem jelenti azt, hogy rossz kijelzővel lenne dolgunk. Hogy az említett megjelenítőt minden folyékonyan jelenjen meg, arról az Android 8.0 operációs rendszert hajtó Kirin 659 chip és 4GB RAM fog gondoskodni, míg fájljainknak 64GB-os tárhelyen kereshetünk majd helyet.

A négy kamera közül az előlapiak és a hátlapiak is 13MP+2MP-es felbontást kapnak, videofelvétel tekintetében pedig a Full HD lesz a maximális felbontás. A 7.6 mm vastag készülékbe 2900 mAh-s akkumulátor és microSD foglalat is kerül, ráadásul úgy tűnik, a jack csatlakozó sem marad le a Honor 9 Literól.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!