info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Nem akármilyen Sony mobil bukkant fel

Fotó: YouTube
661megtekintés

Nagyon úgy tűnik, hogy a is gőzerővel készül a következő évre, ugyanis egy processzorral szerelt zászlóshajó bukkant fel a Geekbench adatbázisában.

A vállalat valószínűleg készen áll az XZ1 utódával borsot törni a versenytársak orra alá, aminek bemutatása leghamarabb a februári MWC-n lehetséges. Az előzetes pletykák alapján az új Sony mobil követni fogja a 2017-es év trendjét, és végre elhagyják a széles kávákat az előlapról. Különböző típusszámú készülékekről érkezett már jelentés, egészen pontosan négy verzióról szólt eddig a fáma: H8216, H8266, H8276 és H8296.

Most a H8266 típusjelzésű készülék tette tiszteletét a Geekbench teszten. A listázás szerint az újdonság a Qualcomm legújabb SoC-ját, a Snapdragon 845-ös egységet tartalmazza. Ezzel a Sony az elsők között lesz a következő évben, aki a felső kategóriában alkalmazza a legfiatalabb erőegységet. A H8266 4 GB RAM-mal operál és Android 8.0 Oreoval érkezik meg.

A jövevény igencsak kiugró 2393-as értéket ért el az egyszálú, és 8300-as értéket a többszálú teszten. Ez abszolút pariban van a + készülékkel, amit szintén nem olyan régen láttak a Geekbench adatbázisban. Előzőleg hallottunk már róla, hogy az S9+ is a 845-ös lapkakészletet használja majd.

Az eredmény további részleteket nem közöl a specifikációval kapcsolatban, de szivárgott már pár morzsa a 64 GB-os beépített háttértárról, 12 megapixeles dupla hátlapi kameráról és egy 3130 mAh-s akkumulátorról. Kíváncsian várjuk a további híreket a készülékről….

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!