info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Nem csak a Samsung csúcskészülékeinél találkozhatunk az Infinity AMOLED kijelzővel

Fotó: Elephone
596megtekintés

Az Elephone zászlóshajója kapcsán minden nap megjelenik egy újabb érdekesség.

A kínai Elephone Mobile Technology igyekszik tartani a lépést a nagyobb gyártókkal, mely nemcsak a hardveres tulajdonságokban nyilvánul meg, hanem a külsőségeket is érinti. Amit eddig tudunk az új pénztárcabarát okostelefonról, az az Infinity AMOLED alkalmazása, mellyel megszólalásig hasonlít a Galaxy S8 készülékhez.

A technológia szinte teljesen keretmentes megjelenést kölcsönöz az Androidos telefonnak. A 6 colos kijelző QHD felbontást biztosít (2560×1440 pixel). A készülék lelke a Qualcomm Snapdragon 660-as processzora egy középkategóriás lapka, mely a Geekbench mérések alapján majdnem egy szinten van a csúcstelefonokban helyet foglaló Snapdragon 835-ös egységgel. Nagyjából 15%-os különbség van a 835 javára. Ennek tekintetében igencsak jó vételnek bizonyulhat a 660-as Elephone S9, mivel az ára nagyságrendekkel a zászlóshajóké alatt várható.

Memóriából 6 GB lesz beépítve a két válaszható háttértár mellé, ezek 64 GB és 128 GB-sek lesznek. Üzemidő tekintetében sem lesz ok panaszra, ugyanis egy 4000 mAh-s telep szolgáltatja az energiát. A legfrissebb operációs rendszer lesz előtelepítve és dual hátlapi kamerával találkozunk majd a hátlapon, amit a két 16 megapixeles szenzora biztosít.

A készülék decemberben mutatkozik majd be a nagyérdeműnek, mi nagy érdeklődéssel várjuk mire lesz képes. A várható árat Kínában 415 dollár környékére becsülik, de a cikk írásakor a gyártó honlapján mindössze 299 dolláros árcímke szerepelt.

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!