info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Nem csak az Xperia XZ Pro-val támad idén a Sony

Fotó: Sonymobile
469megtekintés

Egy eddig ismeretlen készülék bukkant fel az FCC adatbázisában, ami az elkészített fotó alapján nagyon úgy tűnik, hogy nem az XZ Pro.

A nagy gyártók igyekeznek minél nagyobb kijelző méretekkel operálni a zászlóshajóknál, azonban a a kisebb méretű, zsebbarát mobilok kedvelőinek is adhat egy alternatívát az izmos 2 személyében. A készülékről készült fotó alapján elmondhatjuk, hogy a még mindig nem szakított a vaskos felső és alsó kávákkal, viszont már látványosabban vékonyabbnak tűnik a felső csík.

Az XZ2 Compact 5 hüvelykes kijelzőt kap, így ő lesz az első 18:9-es képernyőaránnyal rendelkező ebben a “kicsi” méretben. A készülék méretei 135.4 x 64.6 mm. Ez 6 mm-rel hosszabb az Xperia Xz1 Compact-nál, ami megmagyarázza a 16:9-es képarányról való váltást. A specifikációt illetően zászlóshajóhoz mérten a Snapdragon 845 chipsetet jelzik előre 4 GB RAM és 64 GB-s tároló mellett. Kamerákból 8 és 19 megapixeles szenzor várható és 3000 mAh-s akkumulátor kerülhet a készülékházba.

A Sony Xperia XZ2 Compact bejelentésének és piacra kerülésének időpontjáról egyelőre nincs információ, az áráról viszont elég magas az előrejelzés. Ez mondhatni tipikusan “Sony-s” árképzés a maga 794 dolláros címkéjével. Elsőre jócskán túlárazottnak tűnik a kicsike, viszont jegyezzük meg, hogy egy felsőkategóriás zászlóshajóról beszélünk, kényelmesen zsebre tehető méretekkel és a jól megszokott, kiváló Sony minőséggel és plusz szolgáltatásokkal.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!