info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Mobil

Nem is lesznek olyan gyatrák az Xperia készülékek

Fotó: @onLeaks
469megtekintés

A napokban megjelent egy élőkép az készülékről, viszont most felüdülés újra látni a friss renderképeken az modellel együtt.

A képek szivárogtatója a twitter-es felhasználó, @onLeaks, aki köztudottan minden alkalommal nagyon közel jár a valósághoz. A renderképek tanúsága szerint az XA2 Ultra néhány milliméterrel rövidebb lesz, mint elődje, egészen pontosan 162.5 x 80.0 x 9.5 mm-es dimenziókkal rendelkezik.

Több dolog mellett, a úgy tűnik ragaszkodik a 16:9-es képernyőarányhoz a 6 hüvelykes esetében. A FullHD felbontásról már érkeztek hírek pár héttel ezelőtt, és a Snapdragon 630-as chipset, a 4 GB RAM és 64 GB tárhely sem titok napok óta.

Kamerákból a Sony egy 16 megapixeles előlapi és egy 21 megapixeles hátlapi szenzort alkalmaz majd. A kisebbik XA2 mobil várhatóan 5 hüvelykes kijelzővel operál, 141.6 x 70.4 x 9.6 mm-es készülék mérettel.

Ha jól megnézzük a készülék hátlapját, ott virít az ujjlenyomat olvasó szenzor, ami viszont újdonságnak számít az eddigi készülékekhez képest, valószínűleg a telefon vékonysága miatt nem fért el az oldalán.

Az Xperia L2 készülékre térve annyit tudunk, hogy szintén a nyolcmagos Snapdragon 630-as SoC-ot tartalmazza 4 GB RAM társaságában. Egyelőre Android Nougat rendszer futtatásáról hallottunk, de nem kell megijedni, mivel a Sony mostanában élen jár a szoftver frissítéseiben, így várhatóan rövid időn belül Oreo-t kaphat majd a kicsike.

Az L2 5.5 hüvelykes kijelzőjének felbontásáról nem érkezett információ, de az elődnél ez 720p volt. Egy középkategóriás versenyzőt tisztelhetünk benne, így remélhetőleg az árazással nem fog elszállni a Sony.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!