info@tech-trend.hu
kedd, november 26, 2019
Ajánlatok

Olcsó, de jó fejhallgatót keresel? Hármat is mutatunk!

Fotó: Somic
2.46Kmegtekintés

Cikkünkben az egészen remek ár-érték aránnyal rendelkező , a és fejhallgató-hármas kapcsán kínálunk nektek remek kedvezményeket.

A fejhallgatókat keresők általában három táborra oszthatók. Van, aki a minél jobb mély hangzást kedveli, és általános felhasználásra választ magának kiegészítőt, és persze vannak olyanok is, akik a precíz hangzást kedvelik, és olyan eszközt választanak, ami a legapróbb hibára is felhívja a figyelmüket. Rajtuk kívül adott egy harmadik csoport is, akiknek tagjait elsősorban a gamerek teszik ki, akiknek igencsak fontos, hogy az adott játék hangjait és effektjeit a lehető legrészletesebben hallják.

Cikkünkben mindhárom csoportnak igyekszünk egy-egy fejhallgatót bemutatni, amik alacsony áruk mellett jellemzően remek teljesítményükkel hívták fel magukra a figyelmet.

Itt is van például rögtön a Bluedio T4S vezeték nélküli zajszűrős fejhallgató, amelynek kialakítása is díjnyertesre sikeredett. A gombnyomásra aktiválható zajszűrés tökéletes elszigeteltséget biztosít a külvilágtól, így a felhasználók csak és kizárólag a zenére és a zenehallgatás örömére koncentrálhatnak. Az eszköz a kifinomult hallással rendelkezőknek sem okoz majd csalódást, hiszen az 57 mm-es egységek a gyártótól megszokott kiváló minőségben szólnak.

Fotó: Bluedio

A 4.2 csatlakozási lehetőségnek köszönhetően akár 10 méterre is eltávolodhatunk okostelefonunktól vagy bármely zeneforrástól, a 600 mAh-s akkumulátor pedig azt is lehetővé teszi számunkra, hogy huzamosabb ideig élvezhessük kedvenc számainkat. Ezzel kapcsolatos érdekesség, hogy az eszközben a gyorstöltés technológia is helyet kapott, ami azt jelenti, hogy mindössze 10 perc töltés után 3 órás üzemidőhöz juthatunk.

A Bluedio T4S alapára 43.99 dollár, azonban a GBT4SG kuponkód használatával most 37.99 dollár ellenében is megvásárolható.

További részletek és vásárlás.

Következzen a sorban a stúdióhasználatra is kiválóan alkalmas Superlux HD668B, amelynek tervezésekor különösen ügyeltek arra, hogy a legapróbb részletek átadására is képes legyen. A félig zárt kialakítású fejhallgató kényelmes, állítható és strapabíró fülpárnákkal, eltávolítható kábellel és természetesen kiváló hangzással került bemutatásra.

Fotó: Superlux

Azok, akik a mély hangzás szerelmesei és tetemes mennyiségű basszusra vágynak, inkább válasszák a Bluedio termékét, ugyanis a Superlux HD668B sokkal inkább a részletességre lett kihegyezve. Használata során a vásárlók könnyedén felfedezhetik az adott szám vagy effekt legapróbb hibáit is, így nagy segítséget nyújthat egy-egy alkotás tökéletesítésében.

Az 50 mm-es meghajtókkal és zajszűrő technológiával is rendelkező 22 dekagrammot nyomó fejhallgató alapára 28.99 dollár, most azonban a HD668BS kuponkód használatával már 22.99 dollárért is megvásárolható, ami bőven a hazai ár alatt található.

További részletek és vásárlás.

Végül pedig ejtsünk szót a 7.1-es hangzást nyújtó Somic G941-ről is, ami gyakorlatilag nem más, mint egy USB-s gamer headset. Az eszköz elkészítésekor a tervezők egyértelműen azt szerették volna elérni, hogy a játékosok minden egyes hangot vagy effektet, legyen az lövés vagy épp egy sziréna, úgy halljanak, ahogyan azt a játékfejlesztők szerették volna.

A terv sikerrel zárult, ugyanis a fejhallgató használatával a játékosok minden egyes lövést a megfelelő irányból hallanak, így időben tudnak reagálni a történésekre, ami multiplayer kalandok során különösen hasznos lehet. A kommunikációt 360-fokban hajlítható mikrofon segíti, a kényelmet pedig a könnyített kialakítás garantálja.

Fotó: Somic

Van hangvezérlés, vibrafunkció és kábelről vezérelhető mikrofon, hangerő és rezgés is, és persze az elengedhetetlen szövetkábel, amely a gabalyodás ellen nyújthat megfelelő védelmet.

A fekete és fekete-fehér színekben elérhető fejhallgatóért eredetileg 31.99 dollárt kér a gyártó, a G9417 kuponkód használatával most azonban már 25.99 dollár ellenében is hozzájuthattok, ami jóval olcsóbb, mint a hazai piacon fellelhető legalacsonyabb ár.

További részletek és vásárlás.

 

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!