info@tech-trend.hu
hétfő, november 25, 2019
Mobil

Olcsó és jó készülékekkel jön a Samsung Galaxy P széria

714megtekintés

A hírek szerint a javában dolgozik egy új készüléksorozat elkészítésén, melynek első tagja hamarosan az üzletek polcaira is felkerülhet.

A P-sorozatról szóló hírek velünk vannak már egy ideje, ám most úgy tűnik, vdle kapcsolatban konkrétabb információk is napvilágot láttak. A jól ismert, és gyakran hiteles információkkal rendelkező kínai szivárogtató, @MMDJ_ számolt be róla, hogy az első, P30 nevű készülék körüli korábbi információk hamisnak bizonyultak.

Korábban ugyanis arról lehetett hallani, hogy a P30 lesz az első olyan Samsung, amelynek ujjlenyomat olvasóját a alá építik, ám ez nem fog megtörténni, ugyanis a készülék csak LCD megjelenítőt kap, miközben a technológia csak OLED panelekkel működik tökéletesen. Az olcsóbb olcsóbb árat is vonz majd maga után, ám ez nem jelenti azt, hogy a Galaxy P30 egy jött-ment modell lenne, hiszen a szivárogtató szerint többek között 6GB RAM is helyet kaphat benne.

A specifikációval kapcsolatos egyéb részletek még nem ismertek, mindössze annyit tudni, hogy tárhely tekintetében a 64GB-os és 128GB-os opció is elérhető lesz.

Forrás

Csatlakozz, és zsebeld be az értékes nyereményeket!